Kaartverkoop

Kaarten voor Reuring in Rooj?

TIP: Heb je rolstoelticket nodig? Bestel deze dan op de ticketsite. Neem je een begeleider mee? Bestel er dan een regulier ticket bij.

€13,50 per kaart

DE KAARTVERKOOP is gestart!

INFO REURING IN ROOJ

Alle informatie omtrent Reuring in Rooj:

5 | 6 | 7 | 12 | 13 mei 2023
Aanvang om 20.00 uur 
LET OP! De voorstelling van zondag 7 mei: aanvang om 19.00 uur.

Mariastraat 1, 6039 AW Stramproy, Nederland

De Zaal gaat een uur voor aanvang open.

Voor mindervaliden zijn er speciale rolstoelplaatsen. Heb je deze nodig? Bestel dan op de ticketsite rolstoeltickets. Neem je een begeleider mee? Bestel er dan nog een regulier ticket bij.  

Er is een een pauze voorzien.

In het mooie grensdorp Stramproy komen de notabelen tot de conclusie dat er weinig meer te beleven valt in Stramproy. Er moet weer leven in de brouwerij komen! Dankzij de weliswaar onbewuste medewerking van de zeer vrome Stiena, lukt deze opzet wonderwel. Maar haar vrome ideeën gaan met haar op de loop, en of dat goed afloopt…

De plaatsen zijn ongenummerd. Kom op tijd als je bij elkaar wilt zitten. 

Voor aanvang van de voorstelling, tijdens de pauze en na de voorstelling is het mogelijk consumpties te nuttigen. Deze zijn alleen verkrijgbaar met consumptiebonnen (in het bargedeelte van De Zaal te koop).

Controleer bij het bestellen van je kaarten altijd goed je persoonlijke gegevens en email adres. Zodra de betaling ontvangen is worden de kaarten verstuurd. Kijk in je SPAM box of ze daar niet zijn beland. Heb je na 2 dagen nog geen kaarten ontvangen? Stuur dan een mail naar info@de-volhouders.nl

Cast Reuring in Rooj

De komende weken zal er elke week een nieuwe speler aan de cast van Reuring in Rooj worden toegevoegd. Bezoek dus regelmatig onze website.