Nieuws

VOORSTELLINGEN 'PENTHOUSE ROCK' GAAN DEFINITIEF NIET DOOR.

01-01-2021

De Volhouders - Penthouse Rock definitief geannuleerd

In maart 2020 hebben wij vanwege de Coronamaatregelen  één week vóór de première alle voorstellingen van ‘Penthouse Rock’ helaas moeten annuleren. Omdat er nog steeds te veel onzekerheid was met betrekking tot het organiseren van grotere evenementen met publiek, heeft het bestuur destijds besloten de geplande voorstellingen in 2021 definitief ook niet door te laten gaan. Je kaartje is dus niet meer geldig.  Wat nu?

Wil je graag het aankoopbedrag van het entreebewijs retour ontvangen?
Restitutie van het aankoopbedrag was alleen mogelijk door vóór 15 november 2020  het geldige entreebewijs aan ons te retourneren. Heb jij nog een kaartje? Neem dan contact op via info@de-volhouders.nl

Let op:
Voor deze terugbetaling kun je geen kaartjes bij Boekhandel De Benelux of de Jumbo Stramproy inleveren. Alle betalingen verlopen via De Volhouders.

Wil je ons steunen?

Dan hoef je helemaal niets te doen. Je sponsort ons dan eenmalig € 10,- wat wij natuurlijk enorm zouden waarderen. Met jouw bijdrage kunnen we namelijk deels onze reeds gemaakte kosten compenseren. Ook investeren wij in workshops voor artistieke en creatieve ontwikkeling.  

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Vragen?
Stuur dan een bericht naar info@de-volhouders.nl