Nieuws

Het doek valt definitief over Roondjweêg roondj Rooj!

25-3-2024
Afgelopen zaterdag was het zover! De laatste voorstelling van Roondjweêg roondj Rooj. 1 jaar lang hebben we aan deze productie gewerkt. En wat waren jullie als publiek uitbundig. Het publiek, maar ook onze hele mooie vereniging heeft genoten van het begin tot het einde! Een recordaantal kaarten is er verkocht, waarvoor onze grote dank!

Gisteren heeft dan toch onze locoburgemeester gelijk gekregen en is het winkeltje van Betje met de grond gelijk gemaakt! Dankzij de inzet van zoveel vrijwilligers was dit ook nog aan een recordtempo. Dankjewel iedereen!

Willen jullie nog nagenieten van Roondjweêg roondj Rooj? Wij hebben alvast een speciale pagina op onze website gemaakt waarin vele foto’s uit de voorstelling staan.

Wij genieten nog na van een GEWELDIG toneelseizoen en zeggen alvast: Tot volgend jaar met onze nieuwe productie op: 21 | 22 | 23 | 28 | 29 maart 2025. Zet hem alvast in de agenda en blijf ons volgen!

De Volhouders - Cast foto Roondjweêg roondj Rooj - Hele team

Teken ons digitale gastenboek na het bezoek aan Roondjweêg roondj Rooj

16-3-2024
Wauw, wat zijn wij nog onder de indruk van gisterenavond. De grote première van Roondjweêg roondj Rooj. Onze spelers kregen een staande ovatie. Het publiek omarmt onze nieuwe productie met een lach en soms ook wel met een traan. De telefoontjes, appjes, mailtjes blijven vandaag dan ook maar binnenkomen. Maar daar hebben we een speciaal gastenboek voor. Leuk zou zijn als je een reactie in ons digitale gastenboek achterlaat na je bezoek aan Roondjweêg roondj Rooj.

www.de-volhouders.nl/gastenboek

Ondertussen maken we ons weer klaar voor de voorstelling van vanavond.

 
De Volhouders - Roondjweêg roondj Rooj - Gastenboek