Nieuws

Rabo Clubsupport: Stem op De Volhouders

3-9-2023
Heeft u ook zo genoten van onze voorstelling ‘Reuring in Rooj’ afgelopen mei? Dat succes willen we natuurlijk bij onze volgende voorstellingen in maart 2024 overtreffen. Met uw stem heeft onze mooie vereniging financieel meer mogelijkheden om bijv. een prachtig decor te maken of technische hulpmiddelen in te schakelen. Behalve het mooie toneelspel van alle Volhouders, dragen decor en techniek bij aan de beleving. De voorbereidingen zijn inmiddels gestart en wij hebben er zin in. U ook? KLIK HIER om je stem uit te brengen!

Rabo Clubsupport - De Volhouders -1

De Volhouders nemen deel aan het Beursplein in Stramproy op 11 juni!

3-6-2023
Op 11 juni organiseert Rooj samen verbonden Beursplein Stramproy. Dan hebben verenigingen uit Stramproy de kans om zich op het kerkplein te presenteren. Beursplein Stramproy is initiatief om mensen uit Stramproy en omgeving te laten kennis maken welke verenigingen er allemaal zijn in het dorp. Van 14:00 tot 16:00 is het kerkplein een beursplein. Daarna veranderd het beursplein in een feestplein. Uiteraard nemen De Volhouders ook deel aan dit mooie initiatief. De Plies (uit Reuring in Rooj) komt langs met een act, en spelers van De Volhouders verzorgen ook nog leuke entertainment.
Kom zeker langs onze stand!

De Volhouders sluiten een geweldig toneelseizoen af!

14-5-2023

Het zit erop! Aan alle liedjes komt een eind. Zo ook aan Reuring in Rooj. Vanochtend om half 10 zijn bijna alle leden en andere vrijwilligers begonnen met opruimen van de zaal en decor. Na hard doorwerken waren we rond 12 uur klaar, en werd er nog een lekkere lunch geregeld. Samen hebben we dit geweldige toneelseizoen afgesloten. Zonder al die vrijwilligers hadden we nooit zo een geweldige productie kunnen neerzetten. Dankjewel aan iedereen die er op wat voor manier dan ook heeft aan meegewerkt!

Blijf ons zeker volgen want we nemen jullie de komende weken / maanden nog mee met allemaal nieuwtjes over De Volhouders.

Vergeet ook niet ons gastenboek te tekenen na het bezoek aan Reuring in Rooj.

Wij zeggen alvast PROOST en drinken er een dikke trappist op! Tot volgend jaar!

Social media cast foto + aanhang - Reuring in Rooj - De Volhouders