Nieuws

04-10-2021

Van 4-25 oktober 2021 kunnen alle Rabobank leden weer stemmen op clubs in de regio Weert. En elke stem is geld voor de clubkas waard. Ook wij doen weer mee met Rabo ClubSupport!

Dit jaar kunnen leden van Rabobank stemmen op 3 clubs. Selecteer in het overzicht van deelnemende clubs drie favorieten en stemmen maar! Mogen wij op jouw stem rekenen?
In 2022 geen eigen productie, maar de komende maanden zijn De Volhouders druk met repetities voor 
‘Euver de grens’ van Stichting Buitentoneel Stramproy. Een toneelstuk dat in september 2022, tien x in het buitengebied van Stramproy wordt opgevoerd en waar wij onze medewerking aan verlenen. Hierover op later tijdstip meer. 

Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan is er geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers staat onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt vind je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’. Of je klikt op de oranje knop hieronder en je komt op rechtstreeks op de stempagina van de Rabobank.

Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een stemcode. Deze stemcode is persoonlijk en kan éénmalig gebruikt worden. Let op: de stemcode kan niet worden overgedragen aan anderen.
Stem 
hier of klik eenvoudig op de oranje knop hieronder!

                                                                  

VOORSTELLINGEN 'PENTHOUSE ROCK' GAAN DEFINITIEF NIET DOOR.

01-01-2021

De Volhouders - Penthouse Rock definitief geannuleerd

In maart 2020 hebben wij vanwege de Coronamaatregelen  één week vóór de première alle voorstellingen van ‘Penthouse Rock’ helaas moeten annuleren. Omdat er nog steeds te veel onzekerheid was met betrekking tot het organiseren van grotere evenementen met publiek, heeft het bestuur destijds besloten de geplande voorstellingen in 2021 definitief ook niet door te laten gaan. Je kaartje is dus niet meer geldig.  Wat nu?

Wil je graag het aankoopbedrag van het entreebewijs retour ontvangen?
Restitutie van het aankoopbedrag was alleen mogelijk door vóór 15 november 2020  het geldige entreebewijs aan ons te retourneren. Heb jij nog een kaartje? Neem dan contact op via info@de-volhouders.nl

Let op:
Voor deze terugbetaling kun je geen kaartjes bij Boekhandel De Benelux of de Jumbo Stramproy inleveren. Alle betalingen verlopen via De Volhouders.

Wil je ons steunen?

Dan hoef je helemaal niets te doen. Je sponsort ons dan eenmalig € 10,- wat wij natuurlijk enorm zouden waarderen. Met jouw bijdrage kunnen we namelijk deels onze reeds gemaakte kosten compenseren. Ook investeren wij in workshops voor artistieke en creatieve ontwikkeling.  

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Vragen?
Stuur dan een bericht naar info@de-volhouders.nl