Nieuws

Update i.v.m. Coronavirus: NIEUWE DATUM

26-3-2020

Zoals beloofd, komen wij met een update m.b.t. onze voorstellingen van Penthouse Rock.
Na het onderzoeken van diverse mogelijkheden qua beschikbaarheid van spelers en locatie,  hebben wij moeten constateren dat uitstellen naar een later tijdstip dit jaar, helaas niet mogelijk is.

De voorstellingen van  ‘Penthouse Rock’  worden doorgeschoven naar  20, 21, 26 en 27 maart 2021.

 

Had je al een kaartje gekocht? Je hebt recht op teruggave.
Op dit moment zijn we nog op zoek naar een, binnen de nog verder aangescherpte Coronamaatregelen passende, oplossing om bezoekers de kans te geven hun kaartje in te leveren.
Zodra dit helder is,  word je hierover ingelicht via o.a.
www.de-volhouders.nl, onze facebookpagina en
overige sociale en lokale media.  Bewaar in  elk geval je kaartje(s).

 
Maar…. jij kunt de Volhouders helpen! 
Zodra volgend jaar februari de kaartverkoop begint, kun je ook je huidige kaartje bij de bekende verkooppunten inwisselen voor een kaartje voor één van bovengenoemde data in 2021.  Hiermee help je De Volhouders enorm.

 

We hopen dat je met ons mee wil denken. De Volhouders gaan in elk geval  voor prachtige voorstellingen op 20, 21, 26 en 27 maart 2021!

Voor nu sturen we je positieve energie en wensen we je goede gezondheid. Zorg voor elkaar én voor jezelf.

 

12-3-2020

Met pijn in ons hart hebben we, vanwege aangescherpte maatregelen rond de bestrijding van het Coronavirus, moeten besluiten onze voorstellingen van Penthouse Rock op 21, 22, 27 en 28 maart aanstaande uit te stellen.
 
Ons voornemen is ‘Penthouse Rock’ later dit jaar alsnog op de planken te brengen zodat we dan samen kunnen genieten van een onbezorgde toneelavond.
Zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, (over data en reeds gekochte kaartjes), delen wij deze op onze website www.de-volhouders.nl en onze Facebook-pagina De Volhouders.