Nieuws

6-10-2020

Rabo Clubsupport De Volhouders

Rabo ClubSupport
Van 5-25 oktober 2020 kunnen alle Rabobank leden weer stemmen op clubs in de regio Weert. En elke stem is geld voor de clubkas waard. 

Ook wij doen weer mee met de Rabo ClubSupport.
Mogen wij op je stem rekenen? Alvast hartelijk dank!

Ons doel
Omdat er nog steeds te veel onzekerheid is met betrekking tot het organiseren van grotere evenementen met publiek, gaat het roer bij De Volhouders om!

Dit toneelseizoen investeren wij in workshops voor artistieke en creatieve ontwikkeling. Het resultaat daarvan willen de leden van De Volhouders in 2021 op een verrassende en veilige manier aan het publiek tonen. Informatie over deze plannen volgt begin volgend jaar.

Over De Volhouders
De Volhouders is een toneelvereniging uit Stramproy die elk jaar een avondvullend toneelspel op de planken brengt. Binnen de spelersgroep is er een goede mix tussen ‘oude rotten’ en ‘jong bloed’ wat voor ervaring en dynamiek zorgt!
Tijdens de ca. 45 repetities, waar plezier voorop staat, wordt samen met een regisseur hard aan de voorstellingen gewerkt. Op het speelrepertoire staan kluchten, drama’s en blijspelen.

 

Update i.v.m. Coronavirus: VOORSTELLINGEN 'PENTHOUSE ROCK' GAAN DEFINITIEF NIET DOOR!

27-9-2020

De Volhouders - Penthouse Rock definitief geannuleerd

Afgelopen maart hebben wij vanwege de Coronamaatregelen  één week vóór de première alle voorstellingen van ‘Penthouse Rock’ helaas moeten annuleren. Omdat er nog steeds te veel onzekerheid is met betrekking tot het organiseren van grotere evenementen met publiek, heeft het bestuur besloten de geplande voorstellingen in 2021 definitief ook niet door te laten gaan. Je kaartje is dus niet meer geldig.  Wat nu?

Wil je graag het aankoopbedrag van het entreebewijs retour ontvangen?
Restitutie van het aankoopbedrag is alleen mogelijk door vóór 15 november 2020  het geldige entreebewijs met daarbij naam, e-mailadres, telefoonnummer en bankrekeningnummer in een goed afgesloten envelop te deponeren in de brievenbus op één van de volgende adressen:
•  Anne-Marie Hamers: Spinstraat 3, 6039 DA Stramproy
•  Paulien Aendekerk: Prinses Margrietstraat 9, 6039 AS Stramproy

Het bedrag wordt vervolgens per bank aan je overgemaakt.
Let op:
Voor deze terugbetaling kun je geen kaartjes bij Boekhandel De Benelux of de Jumbo Stramproy inleveren. Alle betalingen verlopen via De Volhouders.

Wil je ons steunen?

Dan hoef je helemaal niets te doen. Je sponsort ons dan eenmalig € 10,- wat wij natuurlijk enorm zouden waarderen. Met jouw bijdrage kunnen we namelijk deels onze reeds gemaakte kosten compenseren. Ook investeren wij in workshops voor artistieke en creatieve ontwikkeling. Het resultaat daarvan hopen wij je volgend jaar op een verrassende en veilige manier te kunnen tonen. Informatie over deze plannen volgt voorjaar 2021. 

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Vragen?
Anne-Marie Hamers is na 18.00 uur bereikbaar voor het beantwoorden van vragen op telefoonnummer: 0495-561737. Een e-mail sturen kan ook: info@de-volhouders.nl